Letný tábor SunnyACTION

facebook
Destinácia: Slovensko, Žilinský kraj, Bobrovec
Kód zájazdu: 1350586
Cena od: 345 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

07.07.2024 7 dní Last Minute 345 € +0 € vlastná
07.07.2024 7 dní Last Minute 374 € +0 € vlak
14.07.2024 7 dní 385 € +0 € vlastná
14.07.2024 7 dní 414 € +0 € vlak

Popis zájazdu

gril, ohnisko konferenčná miestnosť tobogan, šmýkačka trezor
Úvod:
Akcia, adrenalín, zábava a dobrodružstvo - všetko nájdete v letnom tábore SunnyACTION! Najakčnejší letný tábor je tu znova a tento rok nám svoje brány otvorí naša novinka horský hotel Mních, ktorý sa nachádza v krásnom horskom prostredí Liptova. Pripravili sme mnoho nových atrakcií, poriadnu dávku adrenalínu nám dopraje jazda na štvorkolke. Tímovosť a akčnosť si vyskúšame s paintballovou zbraňou v ruke, fyzickú kondíciu si preveríme na horskej cyklistike alebo na pešej turistike a spoznáme spolu kus krásnej prírody Liptova. Relax, aktívny chill a zábava na vodných atrakciách na nás čaká v jednom z najväčších aquaparkov na Slovensku, v Tatralandii. Ten pravý adrenalín zažijeme v raftových člnoch na vodách najdlhšej rieky Váh, lebo táto nezabudnuteľná vodná jazda nám poskytne neopakovateľné zážitky. Pripravený máme program plný zábavných a tímových aktivít a nebudú chýbať ani neodmysliteľné táborové párty. Akčný tím animátorov sa už na vás teší, poďte s nami prežiť tých 7 najakčnejších dní vôbec!

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna alebo vlakom /rýchlikom/ zo všetkých nástupných miest na trase z BA do Liptovského Mikuláša a následne autobusom priamo do hotela
(*cena platí pre majiteľa preukazu Železničnej spoločnosti oprávňujúceho na bezplatné cestovanie)

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • pešia horská turistika do okolia Liptova
  • jazda na štvorkolke
  • paintball


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko
  • za príplatok 29€ doprava vlakom + busom do hotela a späť


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Letný tábor v novom stredisku na Liptove so skvelou akčnou partiou! Užite si nadupaný program a vynikajúce adrenalínové výlety!

Doporučený vek:
9 - 15 rokov

Podrobnosti o tábore:
Ahojte Ekšňáci,

tak ako každý rok, tak ani tento nemôže chýbať v našej ponuke letný tábor SunnyACTION. Tento rok sme si pre vás pripravili veľa noviniek. SunnyACTION mení lokál z Vysokých Tatier na Liptov. Najakčnejší letný tábor sa bude konať v horskom hoteli Mních v srdci Liptova. SunnyACTION je výnimočný tábor plný akcie a adrenalínu. Zažijete 7 neskutočných dní letných prázdnin v nádhernom horskom  prostredí. Na začiatku tábora sa deti rozdelia do 6 tímov, ktoré súťažia medzi sebou počas celého týždňa. Body sa získavajú dvomi spôsobmi - "ADRENALÍNY" za bežné súťaže a hry, a "EXTRÉMY" za splnenie špeciálnych celodenných úloh. Počas tábora absolvujú deti úžasné výlety! Chillovať, zrelaxovať a zabaviť sa na vodných atrakciách pôjdeme do najväčšieho aquaparku na Slovensku do Tatralandie. Chýbať nebude ani vodná jazda tento krát na vlnách najdlhšej rieky Váh, v raftových člnoch. Preskúmať krásy prírody pôjdeme pešou nenáročnou turistikou. Adrenalín, akciu a zábavu si môžeš užiť aj počas voľných chvíľ. Pripravili sme si širokú škálu aktivít. Dávku adrenalínu doplníme na jazde na štvorkolke. Tímovosť, taktiku a súdržnosť si precvičíme s paintballom. Samozrejme na nás čaká program nabitý aktivitami v tímoch, veľa zábavy a nebudú chýbať ani párty. Takže toto bude tohtoročný SunnyACTION. Celý tím zohratých animátorov sa už veľmi teší na tento nabitý týždeň s vami! Vidíme sa v lete, Ekšňáci! 

Výlety:
  • za príplatok 40€ autobusový výlet do Tatralandie
  • za príplatok 40€ autobusový výlet na splav rieky Váh


Horský hotel Mních

Poloha:
Horský hotel Mních na Liptove ponúka jedinečný oddych uprostred prírody, neďaleko dedinky Bobrovec. Disponuje očarujúcim panoramatickým výhľadom na malebné kopce a majestátne lesy v oblasti Liptova, ktorý je považovaný za jeden z najkrajších regiónov Slovenska.

Ubytovanie:
2- až 4-lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením. 5 zrubových chatiek s 5-lôžkami a vlastným sociálnym zariadením.
Celková kapacita je cca 100 detí.

Vybavenie strediska:
Jedáleň, bufet, spoločenská miestnosť, multifunkčné ihrisko, ohnisko, wifi, game room, detské ihrisko …

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,72 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Kontakt

0915 836 563
045 532 5579
info@ckalexia.sk
Po-Pi
9:00 - 17:00