Letný tábor KravMagaCamp

facebook
Destinácia: Slovensko, Žilinský kraj, Novoť
Kód zájazdu: 1350584
Cena od: 369 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

14.07.2024 8 dní 369 € +0 € vlastná
14.07.2024 8 dní 448 € +0 € autobusová
21.07.2024 8 dní 369 € +0 € vlastná
21.07.2024 8 dní 448 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

gril, ohnisko konferenčná miestnosť tobogan, šmýkačka bazén
Úvod:
Poď sa s nami učiť KRAV MAGA! Už po štvrtýkrát je tu opäť niečo bombové, čo nikde inde nenájdete. Priamo v lone krásnej hornooravskej prírody na vás čaká týždeň plný priateľstva, disciplíny, zážitkov, dobrej nálady a chvíľ s unikátnym sebaobranným systémom. Krav Maga znamená v preklade boj zblízka a vznikol práve u nás na Slovensku, sídlo je v Izraeli. Osvojiť si tento bojový štýl môže naozaj každý, vrátane detí a juniorov. Je jednoduchý a účinný, pri tréningu sa berie ohľad na vek a fyzickú vyspelosť cvičenca. Naučíme sa zvládať stres, vyhodnotiť nebezpečnú situáciu a vyhnúť sa jej, pomôcť parťákovi, keď sa stane obeťou útoku alebo šikany. Vypestujeme si zdravé sebavedomie a fyzickú zdatnosť pod dohľadom skúsených certifikovaných inštruktorov Krav Maga Kids&Junior. Okrem tréningov KM sa zoznámime s naozajstnou agrofarmou, kde ochutnáme čerstvé syry, oštiepky a iné dobroty, dokonca sa naučíme tajomstvo výroby oravských korbáčikov a syrových nití. Vyskúšame aj airsoftový parkour i taktické streľby a ak máš doma vlastnú airsoftovú zbraň - sem s ňou, dostane určite zabrať! Mólo Vodného záchranného systému na priehrade bude miestom, kde sa naučíme viazať základné vodácke uzly, dozvieme sa, o čom je práca vodného záchranára, podebatíme o prvej pomoci a pravidlách pri vode a na záver budeme brázdiť vody priehrady v naozajstnom záchranárskom „bejvočovskom“ člne. Medzitým pôjdeme na ranč, kde si skúsime jazdu na koni. Večer pri ohni si niečo opečieme, v hasičskej štafete preveríme silu tímov, povegetíme s parťákmi, trsneme na didžine, strávime čas zaujímavými hrami a aktivitami alebo sa na večerných workshopoch dozvieme niečo nové o KM a jej zakladateľovi Imim Lichtenfeldovi a tiež o tom, ako čeliť nebezpečenstvu pri útoku jedného alebo viacerých útočníkov. Novinkou je paddleboard + vodné športy pod dohľadom inštruktorov. Bude to hustejšie ako minulý rok, vidíme sa na Orave!

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna alebo autobusová z BA, TT, PN, NM, TN, PB a ZA

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • certifikovaní inštruktori
  • návšteva agrofarmy spojená s ochutnávkou syrových výrobkov
  • viazanie základných vodáckych a záchranárskych uzlov
  • základy prvej pomoci
  • biliard, stolný tenis, stolný futbal
  • jazda na koni
  • blok s Dobrovoľným hasičským zborom
  • 1 - 2 tréningové jednotky Krav Maga denne


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko
  • za príplatok 79€ autobusová doprava z BA, TT, PN, NM, TN, PB a ZA


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Jedinečný letný camp v peknom prostredí s TOP výletmi! Disciplína, tímovosť, tréning sebaobrany!

Doporučený vek:
8 - 17 rokov

Podrobnosti o tábore:
Bomberky, Bomberi a Nindžovia! Kto nezažil, nepochopí a kto zažil, nezabudne! Je čas vymeniť hry na PC a mobiloch za pohyb hrou. Príďte sa presvedčiť, že aj vy na to máte. V lone krásnej prírody na vás čaká týždeň plný priateľstva, disciplíny, zážitkov, dobrej nálady a chvíle s unikátnym sebaobranným systémom Krav Maga. Že neviete, čo to je?

Nevadí, my vás to naučíme. Krav Maga znamená v preklade boj zblízka a vznikol práve u nás na Slovensku, aj keď sídlo má v Izraeli. Ide o praktickú a efektívnu sebaobranu prispôsobenú aj pre tréning detí a mládeže. Osvojiť si ju môže teda naozaj každý. Je jednoduchá a účinná. Pri tréningu sa berie ohľad na vek a fyzickú vyspelosť cvičenca. Naučíte sa zvládať stres, vyhodnotiť nebezpečnú situáciu a vyhnúť sa jej, resp. pomôcť parťákovi, keď sa stane obeťou útoku alebo šikany. Zvýšite si sebavedomie a fyzickú zdatnosť! Všetko pod dohľadom skúsených certifikovaných inštruktorov Krav Maga Kids&Junior. Tí dbajú na funkčnosť a pripravenosť detí, aby dokázali riešiť nečakané situácie, v ktorých sa môžu kedykoľvek ocitnúť, ako napr. šikana, rôzne verbálne útoky či fyzické napadnutia zo strany rovesníkov ako aj dospelých. Vedieme deti k dôležitým hodnotám ako disciplína, ovládanie emócií, či rešpekt a úcta. Doprajeme vám dostatok pohybu, zvýšime vaše zdravé sebavedomie, sebadôveru a aj samostatnosť.

Stále málo? Ukáž, ako husto vieš narábať s airsoftovou zbraňou! Airsoftový parkour s elektronickou strelnicou ti dá odpoveď. Navštívime aj mólo Vodného záchranného systému, kde sa naučíš viazať základné vodácke uzly. Dozvieš sa aj to, o čom je práca vodného záchranára. Podebatíme o prvej pomoci a pravidlách pri vode a na záver budeš brázdiť vody priehrady v naozajstnom záchranárskom „bejvočovskom“ člne. Môžeš vegetiť s parťákmi, pozerať film, trsať na párty, tráviť čas zaujímavými hrami a aktivitami alebo byť na večerných workshopoch o KM a jej zakladateľovi Imim Lichtenfeldovi a taktiež na názorných ukážkach profesionálnych inštruktorov, ako čeliť nebezpečenstvu pri útoku jedného alebo viacerých útočníkov. Nejaké to prekvapko sa dozvieš, až keď prídeš.

A tu nekončíme! Je toho oveľa viac, ale najhlavnejší si ty, práca v tíme, pohyb, disciplína a naučiť sa čeliť aj veciam, ktoré dnešná doba prináša. Takže už žiadne výhovorky a vidíme sa na Orave!

Výlety:
  • za príplatok 20€ autobusový výlet na Oravskú priehradu - Paddleboarding + vodné športy (vodný bicykel, základy veslovania v spolupráci s DHZ a Orava Rescue System)
  • za príplatok 20€ airsoft (parkour, taktické streľby a taktické hry v lese)


Agropenzión AB

Poloha:
Agropenzión AB sa nachádza v hornooravskej hraničnej obci Novoť, je umiestnený na konci obce v peknej prírode.

Ubytovanie:
2,3,4,5 - lôžkové izby s vlastnými sociálnymi zariadeniami.
Kapacita cca 80 detí.

Vybavenie strediska:
Jedáleň, bufet, spoločenské miestnosti, trávnaté ihrisko, vonkajší mobilný bazén, altánky s ohniskom, ihrisko na basketbal, …

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,72 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Kontakt

0915 836 563
045 532 5579
info@ckalexia.sk
Po-Pi
9:00 - 17:00